Kutatás-fejlesztés

Út az alap és alkalmazott kutatáson át az innovációig

Kezdőlap Kutatás-fejlesztés

K+F+I projektjeink

A kutatócsoport az elmúlt 25 évben több mint húsz nagy EU-s kutatási projektben (FP4-H2020) és 25-nél is több közvetlen ipari együttműködésben vett részt. Kutatás-fejlesztési projektjeinkben olyan új, innovatív szoftveralapú megoldásokat hozunk létre, amelyek jelentősen megkönnyítik a mérnökök munkáját.

0 EU-s kutatási projekt
0 Ipari együttműködés
0 Hazai és bilaterális projekt

Publikációk

Teljes publikációs lista  | Adathalmazok 

Kutatócsoportunk rendszeresen publikál a szoftvertechnológia (TSE, IST, STTT), modellalapú fejlesztés (MODELS, SoSyM), a formális verifikáció (TACAS, JAR) és a szoftvertesztelés (ICST, STVR) vezető konferenciáin és folyóirataiban.

Eszközeink

A Gamma állapotgép-kompozíciós keretrendszer

A Gamma modellezőeszköz reaktív rendszerek komponensalapú tervezését, formális ellenőrzését, illetve implementációjának automatikus előállítását teszi lehetővé.

Bővebben

A Theta modellellenőrző keretrendszer

A Theta modellellenőrző keretrendszer absztrakció-finomítás alapú, korszerű algoritmusok kollekciója, amelyek kombinálhatóságuk révén mindig az adott problémához szabhatók.

Bővebben

A VIATRA Solver gráfgenerátor keretrendszer

A VIATRA Solver egy keretrendszer, amely szakterület-specifikus nyelvek jólformált és változatos példánymodelljeinek automatikus és skálázódó generálására szolgál.

Bővebben

Események és díjak

Micskei Zoltán

Kérdésed van?

A kutatócsoporttal kapcsolatos kérdésekkel keresd Dr. Micskei Zoltánt!